PUBLICITAT

Pedro, Bojan, Thiago i Sergi Roberto, al Campus Nike

  • En bàsquet hi seran Joan Carles Navarro, Rudy Fernández i Ricky Rubio
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Els jugadors del FC Barcelona Pedro, Bojan, Thiago Alcántara i Sergi Roberto, en futbol, i Joan Carles Navarro, en bàsquet, així com Rudy Fernández dels Portland Trail Blazers i el jugador dels Minnesota Timberwolves, Ricky Rubio, participaran aquest any en una nova edició dels Nike Camp d'Andorra que s'inicien el diumenge 3 de juliol. En aquest primer torn hi participaran uns 435 jugadors de futbol i 150 de bàsquet.

També diumenge comença la segona edició del Nike Camp Pro, un campus de futbol obert a nois de 16 a 18 anys. Aquests joves s'entrenaran al nou camp de futbol d'Ordino i es formaran sota la direcció de professionals de prestigi en el futbol base dels millors equips i de jugadors de primer nivell.

Els Nike Camp són campus de tecnificació de futbol i bàsquet oberts a tots els jugadors i jugadores que volen seguir evolucionant. Els participants, entre 8 i 16 anys, fan sessions d'entrenament i una competició interna. A més, els Nike Camp complementen l'esport amb activitats lúdiques com una excursió a Vallnord o a les piscines dels Serradells.

El Nike Camp de futbol, que aquest any arriba a la 13a edició, compta amb un equip de més de 50 persones, entre entrenadors, monitors i preparadors, dirigits per Juanjo Rovira, director del MIC (Mediterranean International Cup), la Nike Premier Cup, el MICFootball-7 i la Danone Nations Cup.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT