PUBLICITAT

Ratificada la presó per al traficant de cocaïna

P. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
banyistes en la piscina d'Encamp, al costat del Prat Gran. Foto: TONY LARA

El principal processat per una operació contra el tràfic de cocaïna que va tenir com a punt de subministrament i venda el bar de la piscina d'Encamp haurà de complir la pena de dos anys de presó ferma i vuit mesos de condicional, segons va anunciar ahir la sentència del Tribunal Superior, que no va fer més que ratificar la dictada el passat mes de març pel Tribunal de Corts.

En aquest cas, la defensa del condemnat es va basar en deslegitimar unes polèmiques filmacions al lavabo del local, que la defensa argumenta que no estaven autoritzades per ordre judicial i que, a més, van desencadenar en unes escoltes telefòniques amb les quals es va instruir la causa.

Al judici les defenses dels tres acusats van demanar la nul·litat de les filmacions, i conseqüentment de les escoltes, però els magistrats van desestimar-ho.

Durant la vista celebrada es va comprovar com el ministeri fiscal veu en un dels casos que es va jutjar ahir un cas «clar de tràfic de drogues», mentre que la defensa de dos dels tres acusats va criticar aquesta qualificació perquè només veu un assumpte de consum d'estupefaents.

Els fets es remunten a meitat del 2006 quan la policia va iniciar unes investigacions amb unes filmacions a un lavabo del bar de la piscina comunal d'Encamp per sospites de tràfic d'estupefaents.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT