PUBLICITAT

Ferrer: «no vull aguantar més certes pressions»

  • La cònsol de la capital va dir que li agradaria continuar però no «a qualsevol preu»
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, va mostrar ahir un cop més el malestar per la situació que es viu al si del Partit Socialdemòcrata i que es va fer encara més patent després del congrés que la formació va celebrar el passat 18 de juny. En declaracions a l'Ara i Aquí de RNA, Ferrer es va manifestar amb contundència i va dir que «no vull aguantar més certes pressions, insults, desqualificacions, desprestigis, jo no vull aguantar més, prou». Malgrat aquestes declaracions, Ferrer no va aclarir el seu futur, ni pel que fa a la reelecció com a cònsol, ni dins del PS. En relació a les comunals, va explicar que li agradaria continuar però «no a qualsevol preu».

La cònsol major d'Andorra la Vella es va mostrar clara a l'hora de valorar la possibilitat de tornar-se a presentar per optar a un segon mandat. Va reconèixer que seria la decisió natural i que li agradaria, tot i que no a qualsevol preu. En aquest sentit, va dir que no està disposada a presentar-se i en cas de guanyar «passar-me quatre anys amb una pressió i una erosió important per part de companys de partit perquè els hi sembla que hi ha coses que no els agraden, especialment les reunions de cònsols».

Pel que fa a la continuïtat dins del PS, va assenyalar que dependrà del que el partit accepti. Ferrer va deixar clar que el seu partit és el PS però també va afegir que hi ha d'altres escenaris possibles malgrat que va reconèixer que encara no s'ha mogut per saber si rebria suports per presentar-se com a independent. Pel que fa a la possibilitat de presentar-se sota les sigles de DA, Ferrer va assenyalar que abans s'hauria de parlar del programa.

La cònsol de la capital va explicar que la feina al Comú és «molt maca» però també molt dura i va afegir que «si tens una directiva de partit que saps que el Jaume hi és i que tens aquesta erosió als comitès directius que només és pressió constant i que no surt cap veu a defensar-te, doncs que m'expliquin que estic fent aquí». Ferrer va dir que ella fa la feina el millor que sap, i que en lloc de parlar dels errors comesos cara a cara, «hi ha qui es dedica a erosionar i desqualificar per darrera» , va dir.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT