PUBLICITAT

Pons jugarà i Beal dirigirà la tricolor a Heidelberg

  • La intenció de la selecció al segon torneig europeu és ser entre el 5è i el 8è
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
A Gdansk fa dues setmanes es va obtenir al final un bon resultat. Foto: FAR

El seleccionador de rugbi 7, Cristian Pons, va facilitar ahir la llista de deu convocats per a la segona cita europea amb la Divisió A, que es disputa a Heidelberg (Alemanya) el pròxim cap de setmana. La gran novetat és la inclusió de Pons entre els deu jugadors, el que farà que Jordi Beal viatgi amb el combinat per fer les funcions de tècnic. Andorra lluitarà per acabar entre la 5a i la 8a posició, després de l'experiència de fa dues setmanes a Gdansk, quan l'equip tricolor va anar de menys a més.

El combinat serà gairebé el mateix que a Polònia, amb David Kirikaixvili, Edisher Jamrulidze, Paul Alieu, Roger Fité, Jonathan Garcia, Marc Gispert, Maxime Taurinyà, Marc Abelló, Jeremie Berrie i Pons. No podran ser-hi algunes de les opcions que hi havia per completar la llista, com Benjamí Taurinyà, amb problemes als isquiotibials, Toni Carmona, amb un dit trencat de l'últim torneig, o Peter Ambor, lesionat als quàdriceps. Així, l'expedició de deu jugadors la completaran els tècnics Jordi Beal i Oriol Beal, i el fisioterapeuta Àlex Ballestà.

ANDORRA, A LA POULE A / La selecció està enquadrada a la Poule A, on haurà de jugar contra la totpoderosa i campiona a Gdansk, Bèlgica, Lituània, que va ser quarta a la cita polonesa, Polònia, que va ocupar la 5a posició, la República Txeca, que va acabar 9a només una plaça per sobre d'Andorra, i Xipre, que va finalitzar última al darrer campionat. Si els andorrans guanyen dos dels cinc partits de la fase regular, tindran assegurada la lluita per ser entre el 5è i el 8è.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT