PUBLICITAT

Ferrer no vol aguantar més "pressions, insults i desqualificacions"

  • La cònsol vol presentar-se a la reelecció, però "no a qualsevol preu"
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


27062011_rosa
La cònsol d'Andorra la Vella, la socialdemòcrata Rosa Ferrer. Foto: EL PERIÒDIC
La cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, ha mostrat un cop més el malestar per la situació que es viu al si del Partit Socialdemòcrata i que es va fer encara més patent després del congrés que la formació va celebrar el passat 18 de juny. En declaracions a l'Ara i Aquí de RNA, recollides per l'ANA, Ferrer s'ha manifestat amb contundència i ha dit que no vol "aguantar més certes pressions, insults, desqualificacions, desprestigis". Malgrat aquestes declaracions, Ferrer no ha aclarit el seu futur, ni pel que fa a la reelecció com a cònsol, ni dins del PS. Amb relació a les comunals, Rosa Ferrer ha dit que li agradaria continuar però "no a qualsevol preu".

La cònsol major d'Andorra la Vella s'ha mostrat clara a l'hora de valorar la possibilitat de tornar-se a presentar per optar a un segon mandat. Ha reconegut que seria la decisió natural i que li agradaria, tot i que no a qualsevol preu. En aquest sentit, ha dit que no està disposada a presentar-se i en cas de guanyar "passar-me quatre anys amb una pressió i una erosió important per part de companys de partit perquè els sembla que hi ha coses que no els agraden, especialment les reunions de cònsols".

Pel que fa a la continuïtat dins del Partit Socialdemòcrata, ha assenyalat que dependrà del que el partit accepti. Ferrer ha deixat clar que el seu partit és el PS, però també ha afegit que hi ha d'altres escenaris possibles malgrat que ha reconegut que encara no s'ha mogut per saber si rebria suports per presentar-se com a independent. Pel que fa a la possibilitat de presentar-se sota les sigles de DA, Ferrer ha assenyalat que abans s'hauria de parlar del programa.

Rosa Ferrer ha manifestat que la feina al Comú és "molt maca" però també molt dura i ha afegit que "si tens una directiva de partit que saps que el Jaume hi és i que tens aquesta erosió als comitès directius que només és pressió constant i que no surt cap veu a defensar-te, doncs que m'expliquin que estic fent aquí". Ferrer ha dit que ella fa la feina el millor que sap i que, en lloc de parlar dels errors comesos cara a cara, "hi ha qui es dedica a erosionar i desqualificar per darrera" i ha acabat afegint que "suposo que per posar-te a la cara i dir el que penses s'ha de ser valent i no tothom ho és".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT