PUBLICITAT

Convergents d'Odino es presenta avui en públic

  • El president en funcions, Enric Dolsa, remarca l'àmbit «exclusivament» parroquial
E. A.
ESCALDES-ENGORDANY

Fa un any que l'excònsol d'Ordino Enric Dolsa treballa en la configuració d'un nou projecte polític d'àmbit parroquial i, finalment, ha arribat el moment de donar-lo a conèixer públicament als seus conciutadans. El Centre de Congressos d'Ordino acull aquesta nit, a partir de les 21.30 hores, la presentació de Convergents d'Ordino, un partit que ja té aprovats els seus estatuts i que es fixa, com a objectiu principal, concórrer a les eleccions comunals del pròxim mes de desembre. La voluntat és oferir un projecte engrescador a la parròquia, que anirà concretant-se els pròxims mesos amb l'aportació de les comissions de treball i de totes aquelles persones que se sumin a la formació.

Els estatuts del nou partit estan aprovats pel Govern des del mes d'abril i, fins al moment, ja hi ha hagut tres reunions per anar perfilant les diferents comissions de treball necessàries per tirar endavant el projecte. De moment, hi ha voluntat política i una estructura creada, però el contingut de la proposta de cara a les comunals s'ha d'acabar de definir. «Ara mateix no hi ha un programa, ja que és a partir de les sis o les set comissions de treball que es puguin crear que s'haurà d'elaborar», va matissar Dolsa, en declaracions a EL PERIÒDIC.

És a dir, l'objectiu de la trobada d'aquesta nit és sumar persones al projecte de Convergents d'Ordino i, a partir d'aquí, entre tots, materialitzar la proposta electoral per a la parròquia. En aquest punt, Dolsa va ser clar: «Convergents d'Ordino és un partit d'àmbit exclusivament parroquial, tal com recullen els estatuts».

PROPOSTA EN POSITIU / És evident que Convergents d'Ordino es dibuixa com una alternativa a l'actual govern comunal, liderat per Ventura Espot (ACO), però Dolsa va voler evitar referir-s'hi en cap moment. «Anirem a la nostra. Volem il·lusionar la gent i, per tant, els oferirem propostes en positiu», va afirmar qui, per ara, és el president en funcions del nou partit.

Dolsa va remarcar només un «petit incident» amb el Comú, que no els va voler facilitar les etiquetes corresponents al llistat d'electors de cara a enviar les invitacions per a l'acte d'avui.

És a l'octubre que el partit tancarà el programa electoral, a més d'escollir els membres de la direcció i les persones que formaran part de la candidatura. Dolsa és optimista amb l'acte d'avui, ja que fins ara «hem tingut una bona resposta».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT