PUBLICITAT

Martín, nou delegat de personal de la Universitat

  • L'elegit va obtenir el 53,1% dels sufragis, per davant de Vicent Blasco amb el 34,4%
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Un moment de les votacions Foto: EL PERIÒDIC

José Manuel Martín, professor de l'àrea d'Informàtica, va ser elegit delegat de personal de la Universitat d'Andorra (UdA), amb un 53,1% dels sufragis, segons va fer saber l'UdA mitjançant un comunicat de premsa. Martín s'enfrontava a Vicent Blasco, que va obtenir el 34,4% dels vots. El 12,5% va votar en blanc. Els comicis es van dur a terme el passat dijous 23 de juny.

El procés electoral per escollir el delegat de personal a la Universitat d'Andorra es va iniciar el 9 de juny passat, amb l'exposició del cens al taulell d'anuncis. Posteriorment, el dia 16 de juny es van validar les dues candidatures que es presentaven superant l'aval mínim d'un 20% del cens, tal com marca el Codi de relacions laborals. I finalment, la jornada electoral que es va dur a terme dijous 23 de juny.

Segons va informar l'UdA, hi van participar la totalitat del cens electoral dels treballadors i no va haver-hi cap vot nul. Demà dilluns es lliurarà l'acta de l'escrutini al Departament de Treball que acabarà de validar tot el procés electoral realitzat la setmana passada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT