PUBLICITAT

Amb tots els serveis i la comoditat de casa, i més

  • Malgrat que la majoria dels allotjaments turístics tenen entre una i dos estrelles, al país també es troben apartaments de quatre
E. O. G.
CANILLO

Periodic
El saló d'un dels apartaments Foto: EL PERIÒDIC

Un estudi encarregat per l'Associació d'Empreses d'Allotjament Turístic (AEAT) posava de manifest que, del 70% dels apartaments turístics del país inscrits a l'entitat, el 90% tenen una o dues estrelles i que cap en disposava de quatre. La categorització no es pot comparar amb la d'un hotel, i el confort que ofereixen els apartaments moblats és major. Però sense formar part de l'AEAT, hi ha diverses empreses que tenen apartaments de quatre estrelles.

A Bordes d'Envalira n'hi ha un exemple, com és el dels Apartaments Els Llacs. El complex, regentat per Mònica Moisset i Joan Font –que en són els propietaris–, té una capacitat per a 144 persones en els 25 apartaments de què disposa. N'hi ha de totes les mides, des d'estudis a un apartament amb capacitat per allotjar 11 persones. Així mateix, hi ha dos apartaments adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

Amb una ambientació rústica, els apartaments disposen de totes les comoditats. A més de nevera i placa vitroceràmica, també compten amb microones, forn, rentavaixelles i rentadora-secadora. Televisions a totes les habitacions, i la majoria també tenen terrassa. I fora l'apartament, l'establiment també inclou, encara que de mides reduïdes, un gimnàs i un spa, i una sala on llegir la premsa, tant nacional com internacional.

I si es vol gaudir d'una estada amb menys preocupacions, l'empresa té servei de bugaderia i de neteja –una neteja i canvi de roba de casa s'inclou en el preu per una setmana–, s'ofereixen a dur l'esmorzar i a l'hivern s'acompanya els esquiadors fins a les pistes. I evidentment, la recepció és oberta les 24 hores del dia.

En conjunt, un servei proper al que ofereix un hotel, però amb la comoditat d'estar «a casa».

En el seu cas, Font i Moisset descarten pel moment formar part de l'AEAT, entenent que la qualitat del servei que ofereixen ells dista molt de la que donen els de l'entitat. Ells han obtingut un segell de qualitat i asseguren vetllar pel manteniment de les instal·lacions en les millors condicions possibles i per què els clients gaudeixin d'una bona estada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT