Els problemes de potència deixen Loan sense opcions

• Es classifica 17è per a la sortida de la cursa d'ahir, que no acaba, i 18è per avui
VAL DE VIENNE

Loan, dins del seu monoplaça de F-4, en una imatge d'arxiu Foto: DANIEL DELIEN

El nou monoplaça d'Àlex Loan és una ruïna. Una vegada arribats a l'equador del Campionat de França de F-4, tots els pilots han canviat de vehicle per sorteig, i el que li ha caigut a les mans de l'andorrà no tira. La manca de potència del seu motor va relegar el pilot a un paper secundari, ja que va obtenir una 17a i una 18a posició per a les curses del cap de setmana. Ahir, a la primera prova, quan va sortir 17è, va remuntar fins l'11a posició però va acabar fora de pista per una topada amb un altre pilot quan lluitava per entrar a la zona de punts. Avui surt 18è a la graella, sense opcions, el que ha fet que el seu preparador Thierry Canga, s'hagi posat en contacte amb Auto Sport Academy per trobar una solució urgent a la manca de potència.

Després de les tres primeres curses de la temporada s'han sortejat els cotxes entre els pilots, i el que li ha tocat a Loan és el d'un pilot retirat de la competició a la primera cursa. La sorpresa de l'equip de l'andorrà ha estat descobrir que el motor no té la potència esperada. Les converses de Canga amb Auto Sport Academy no és probable que donin resultats per a la cursa d'avui, però en tot cas hauria d'haver una millora de cara a les pròximes cites, tot i que tot l'equip esperava ahir una resposta per part de l'organització. Avui es disputa la segona cursa, quan Loan sortirà 18è a la graella, molt lluny de les opcions de puntuar. Ahir va haver de lluitar des de la 17a posició, però quan a meitat cursa ja era 11è, un toc el va enviar al banc de sorra i ja no es va poder incorporar.