PUBLICITAT

Pujal insisteix en l'adhesió de DA a la Internacional Liberal

  • El president dels liberals està satisfet amb l'ideari del nou partit
  • El PLA encara ha de decidir, mitjançant congrés, la seva dissolució
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


25062011-enricpujal
Enric Pujal, president del PLA. Foto: ANA / M. T.
El president del Partit Liberal d'Andorra (PLA), Enric Pujal, ha insistit en la idoneïtat que Demòcrates per Andorra (DA) s'integri en el futur a la Internacional Liberal (IL), adhesió que de moment no ha estat decidida. En declaracions a l'ANA, Pujal ha comentat també que aquesta qüestió "s'ha quedat en pausa fins que el nou partit no estigui autoritzat i, a partir d'aquí, es prendrà la decisió". També queda pendent el congrés del PLA, un cop quedi constituït DA, per decidir si es dissolen.

El president del PLA també ha manifestat que DA "s'haurà d'incloure a algun partit internacional i què millor que la Internacional Liberal". Pujal ha recordat que per a ell "les idees liberals són les millors perquè són idees de centre, que donen oportunitats a tota la part privada". Ha afegit, així mateix, que pensa que d'aquesta qüestió "se'n parlarà més endavant" i es mostra convençut que "es farà el pas per aquí".

Pujal remarca que l'ideari de DA el satisfà ara "perquè primerament semblava que la cosa no anava cap aquest camí". El fet de ser "un partit de centre liberal i reformista encaixa perfectament amb el PLA", de manera que creu que aquest últim partit és "innecessari". Amb tot, però, ha dit que aquesta dissolució s'haurà de plantejar i decidir en un congrés que es farà un cop DA quedi constituït legalment. "A DA s'han sumat esforços i persones de tots els partits i el que hem de fer ara és pinya i no dividir-nos en diferents formacions", ha considerat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT