PUBLICITAT

La Nit de Sant Joan se salda amb cinc detinguts i una dona ferida

  • Tres dels implicats conduien en estat d'embriaguesa i un va ser acusat d'alterar l'ordre
P. G.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Tres vehicles implicats el passat dijous a la tarda, a Fiter i Rossell Foto: ÀLEX LARA

La Nit de Sant Joan es va saldar amb cinc detencions per part del Servei de Policia, tres per conduir sota els efectes de l'alcohol, un per alteració d'ordre públic i un per no tenir permís de conduir, a més d'una jove ferida per cremades en una de les fogueres.

Segons van informar fonts policials, dels tres detinguts per conduir en alts nivells d'alcohol, dos d'ells es van veure implicats en dos accidents diferents amb danys materials. El tercer va ser localitzat en un control preventiu d'alcoholèmia que la Policia efectua durant l'estiu.

Pel que fa al quart detingut va ser intervingut pels agents policials en un control per circular amb el permís de conduir suspès.

La jove ferida, d'uns vint anys, s'hauria aproximat massa a una foguera i en conseqüència hauria patit les cremades que, d'acord amb fonts mèdiques, són de segon grau, segons va informar l'ANA. Així mateix, tot i que el seu estat no és greu, es tenia previst traslladar la noia ahir a la unitat de cremats de l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

D'altra banda, la Nit de Sant Joan ha transcorregut sense emergències destacables, segons han informat els Bombers, que només han fet serveis de control i prevenció durant la revetlla, així com actuacions en dos accidents sense rellevància.

DANYS DELS PETARDOS / La Policia tam bé va rebre denúncies la mateixa nit de Sant Joan per diferents danys causats pels petardos. En la mateixa matinada del 24 de juny es van donar quatre casos de danys materials ocasionats per la pólvora. Així una persona va denunciar danys en el vidre del seu vehicle, altres van alertar d'altres casos en jardineries i papereres, així com també en l'entrada d'un immoble.

Des del servei de Policia s'esperava durant el dia d'ahir rebre més denúncies dels danys ocasionats pels petardos, una jornada desprès de la nit festiva de Sant Joan que se celebra a totes les parròquies.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT