PUBLICITAT

Marina Fité, cap de protocol del Govern demòcrata de Martí

  • La nova membre de l'Executiu procedeix del món de la comunicació
J. R. B.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Marina Fité, en una foto d'arxiu Foto: EDUARD COMELLAS

El Govern de Toni Martí té previst fer públic un nou nomenament de càrrecs. Es tracta de la cap de protocol de l'Executiu, que ha recaigut en el nom de Marina Fité, andorrana procedent del món de la comunicació.

La nova cap de protocol té 51 anys i ha treballat en diferents càrrecs relacionats en gabinets de comunicació. A principis de la dècada dels 90, Fité va ser responsable de comunicació de Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS). Fité també va ocupar la gerència d'un gabinet de comunicació propi, anomenat ‘Fité i Vela'.

Fité ocuparà el lloc que en anteriors governs han ocupat altres noms com Anna Zamora o Jordi Guillamet.

Entre les diverses funcions que tindrà Fité hi haurà les de gestionar les relacions amb la unitat competent en matèria de protocol del cap de Govern; coordinar les activitats de protocol, d'actes públics organitzats per l'Executiu; assessorar i assistir, en matèria de protocol, les persones titulars dels diversos departaments; així com qualsevol altra funció que, d'acord amb la seva naturalesa, li sigui encomanada expressament.

Fité ha estat abanderant la reivindicació de la presència de les agències de publicitat andorranes en les campanyes publicitàries de l'Administració i de les parapúbliques, criticant que el 90% de les produccions publicitaris vénen de fora i no contracten les agències del país. De fet, la nova cap de protocol del Govern Martí va ser membre de l'Associació d'Agències de Publicitat, mentre també ocupava el càrrec de tresorera de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT