PUBLICITAT

Àlex Loan torna a la F4, ara al circuit de Val de Vienne

  • La cursa marca l'equador del Campionat de França, on és novè a la general
EL PERIÒDIC
VAL DE VIENNE

Després d'unes setmanes de pausa i d'un anàlisi ben calculat de les cinc carreres disputades fins el moment, Àlex Loan torna a la competició al circuit de Val de Vienne (França), l'etapa que marca la meitat de de la campanya del Campionat de França F4 on lluita per ser entre els millors.

El circuit de Val de Vienne no serà desconegut per al jove Loan, ja que fa uns dies s'hi va organitzar una jornada d'entrenaments amb l'equip d'Auto Sport Academy. El traçat té la particularitat de ser una bona combinació entre ràpid i tècnic, i combina rectes i viratges, on Loan i la resta de pilots podran demostrar les seves habilitats amb un bòlid de la F4 a les seves mans.

Actualment, Loan és el novè de la classificació després d'encadenar tres sisens llocs en tres mítings, i acumula 15 punts. Precisament aquests 15 punts són els mateixos que el mantenen empatat amb el català Víctor Colomé.

LOAN ASPIRA A SER CINQUÈ AL FINAL / Loan disputa el gran premi de Val de Vienne amb la intenció de retallar distàncies respecte als millors. L'objectiu per a aquesta edició del Campionat de França de F4 és poder acabar entre els cinc millors. El pilot andorrà té molta feina per fer, però ell i els seus tècnics confien en les seves possibilitats. Thierry Canga, el seu preparador, assumeix la condició de novell de Loan, però creu que amb treball ha demostrat que pot tenir un rendiment a l'alçada dels millors. Al davant seu té pilots repetidors –fins a quatre d'ells ho són–, i altres dos amb molta experiència. Tot el que sigui acostar-s'hi, és un premi.

XASSÍS NOU PER A TOTS / El jove pilot andorrà competirà amb un nou xassís, ja que a meitat de temporada es tornen a sortejar tots els monoplaces entre els pilots perquè tots competeixin en igualtat de condicions. Això és una manera de treballar les evolucions de tots, tan mecànics com pilots, i així mantenir el treball actiu en quant a la posta a punt dels vehicles, i el nou tacte a la resposta de la mecànica sobre els diferents circuits.

els HORARIS del cap de setmana / A Val de Vienne, escenari de la nova prova de la temporada, es van disputar ahir els entrenaments col·lectius, mentre que per avui al matí hi ha prevista la sessió classificatòria. Ja a les 14.55 tindrà lloc la primera de les dues curses, mentre que demà diumenge a les 11.40 es correrà la segona de les carreres del míting de Val de Vienne, que posarà fi a la competició a la prova francesa. Les curses es poden seguir en directe a través del lloc web www.gttour.fr, mentre que tots els vídeos de la cursa estaran disponibles a www.ffsa.tv 48 hores després que acabi la competició.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT