PUBLICITAT

L'Oviedo Kayak destitueix Del Valle per l'afer de dopatge

  • L'atleta Gustavo Platas es mostra «sorprès» perquè se'l vinculi a la xarxa
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els agents mostren les substàncies dopants intervingudas Foto: ACN / MARIA BÉLMEZ

El club esportiu Oviedo Kayak va decidir dimecres apartar del seu càrrec José Ignacio del Valle, atleta amateur i vicepresident del club, pel fet d'aparèixer a la llista de compradors de substàncies dopants a la xarxa que investiga la Policia espanyola i en la qual està implicada una farmàcia d'Encamp. Igualment, tal com va avançar la Cadena Ser, i segons el ressò que se'n feien diversos mitjans espanyols, l'atleta Gustavo Platas és un altre dels clients que s'ha relacionat amb aquesta farmàcia. En aquest sentit, Platas es va mostrar «sorprès» pel fet que se l'hagi vingulat amb la investigació.

«És cert que hi vaig fer algunes compres. Vaig adquirir vitamines injectables. Ja vaig proporcionar aquesta informació a la Guàrdia Civil quan em van demanar col·laboració amb l'operació Galgo», van ser les declaracions de Platas, recollides per La voz de Galicia. Segons el diari gallec, el mateix president de la Federació Gallega d'Atletisme, Isidoro Hornillos, es va mostrar sorprès per les informacions que vinculen Platas amb la trama de la farmàcia encampadana.

D'altra banda, l'Oviedo Kayak va prendre la decisió de cessar el seu vicepresident, José Ignacio del Valle, «de manera indefinida, fins que les investigacions no concloguin», segons deia el club en el comunicat que va emetre.

Aquestes són algunes de les conseqüències de la investigació oberta a Espanya, en la qual estarien implicats 77 atletes segons la Ser.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT