PUBLICITAT

Camela torna a Andorra amb el seu nou disc d'amor i desamor

  • ?La magia del amor', segons van explicar, manté la línia que tant agrada al seu públic
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Els components de Camela durant la roda de premsa anterior al concert de Sant Joan, ahir. Foto: ANA / N. M.

Camela va arribar ahir a la nit al Prat Gran d'Encamp per oferir un concert on va presentar el seu nou disc La magia del amor, que segons van explicar en una roda de premsa manté la seva línia de cançons d'amor i desamor que tant agrada al seu públic.

Ángeles Muñoz, Dionisio Martín i Miguel Angel Cabrera van arribar ahir a la tarda per presentar el concert i ho van fer amb molts ànims per poder tornar al país on ja van actuar amb un gran èxit fa set anys.

Els madrilenys Camela van ser els protagonistes d'aquesta revetlla de Sant Joan a Encamp, i van arribar amb molts ànims per poder actuar al país on, segons van assegurar, sempre se'ls ha rebut amb molt d'afecte.

Dioni va apuntar que «actuar a llocs on saps que t'estimen és preciós» i que per això els agrada poder venir, A més, però, Ángeles va destacar els «meravellosos paisatges que hi ha de camí a Andorra» i va afirmar que només per això ja valdria la pena venir.

El concert que van oferir anit a Encamp va ser una varietat de cançons de sempre amb les del seu nou disc, però totes al voltant de les històries d'amor i desamor que han viscut. I és que van assegurar que aquest és el seu èxit, que la gent no vol que canviïn i se sent identificada amb les històries que expliquen.

De fet, van narrar com sovint els passen anècdotes curioses com per exemple la d'una parella que els ha demanat que assisteixin a la seva boda perquè les seves cançons han estat molt presents en la seva història d'amor.

Els membres de Camela van arribar al país acompanyats per un equip de reporters de Callejeros, que els acompanya per fer un reportatge sobre ells, i els artistes van explicar que no els incomoda tenir-los com a acompanyants gravant-los en tots moments, sinó que els han integrat al grup i es diverteixen amb ells.

Pel que fa al seu futur, Dioni va assegurar que no es veu d'aquí quinze anys més damunt dels escenaris, però que tampoc tenen intenció de separar-se i menys en un futur proper, ja que com a mínim els espera la publicació d'un disc inèdit que encara guarden i per tant un parell d'anys més passaran junts, segons va informar ahir l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT