PUBLICITAT

La previsió per al Mundial de Supermoto és superar el 2008

r. m. s.
encamp

Periodic
Foto:

Superar o mínim igualar els 6.000 espectadors de la cita del Gran Premi d'Andorra del Mundial de Supermoto que el Principat va acollir al 2008 és l'objectiu per al cap de setmana del 2 i 3 de juliol, quan la màxima competició d'aquesta especialitat tornarà al Grandvalira Circuit del Pas de la Casa després d'un any d'absència i després que en 2009 el temps no acompanyés. Ahir es va presentar aquesta competició a la plaça dels Arínsols d'Encamp. Una cita de 150.000 euros ?50.000 que aporta Andorra Turisme, i l'altra part entre el Comú encampadà i els patrocinadors.

La competició arribarà divendres 1 de juliol amb una desfilada de tots els participants entre Encamp i Andorra la Vella, amb signatures d'autògrafs dels pilots inclosa. Això d'aperitiu per a la càrrega dels dos següents dies. Dissabte 2 a partir de les 11.40 començaran els entrenaments lliures i les motos estaran rodant fins les 16.10, quan acabin els entrenaments classificatoris.

La cita del diumenge serà la definitiva. A les 12.15 està prevista la primera mànega, a les 14.15 la segona, i a les 16.15 la tercera. Cada mànega durarà 20 minuts, i al finalitzar les tres del dia decidiran els podis.

El Mundial arribarà amb el finlandès Mauno Hermunen (Husqvarna) de líder, però només amb set punts d'avantatge respecte al sempre favorit Thomas Chareyre (TM). El pilot francès i el seu germà Adrien (Aprilia) tenen presa la mesura del circuit encampadà i ja saben el que és vèncer a 2.400m d'altitud i a un circuit on la part de terra dificultarà el pas dels pilots. La prova, que serà amb entrada gratuïta per al públic, es podrà veure el 10 de juliol per Esports3, en diferit però al complet.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT