PUBLICITAT

Homenatge als exconsellers en reconeixement a la feina

  • L'acte vol honorar la dedicació al país en la tasca legislativa
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'històric edifici de la Casa de la Vall Foto: TONY LARA

EL PERIÒDIC D'ANDORRA i l'Associació d'exSíndics i exConsellers Generals d'Andorra (AESCO) han organitzat, per a aquest dimarts vinent, un acte que preten ser un homenatge i reconeixement a les persones que han estat consellers generals abans del 2011.

El síndic general, Vicenç Mateu Zamora, juntament amb la subsíndica general, Mònica Bonell Tuset, presidiran l'acte adreçat als antics síndics i antics consellers generals, que tindrà lloc al nou edifici del Consell General a les 11.00 hores.

En el decurs de la recepció, el síndic general dirigirà unes paraules als assistents i, a continuació, els antics síndics i consellers seran convidats a visitar la nova sala de sessions.

També hi intervindran el cap de Govern, Toni Martí, el president del consell d'administració d'Andorrana de Publicacions, Enric Dolsa, l'exsíndic Jordi Farràs, i el president de l'AESCO. Durant la cerimònia, Dolsa farà entrega al Consell General d'una escultura d'EL PERIÒDIC, Andorrans de l'Any, en homenatge a tots els exconsellers, que quedarà dipositada al Consell General.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT