PUBLICITAT

L'ADI proposarà fer el Premi Innovadors bianualment

  • El certamen s'ajorna fins l'any vinent amb una possible reformulació del model
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La darrera presentació del Premi, aquest octubre Foto: TONY LARA

el Premi Innovadors, organitzat per Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI), no tindrà edició aquest 2011. El motiu és «la falta de temps», tal i com va explicar el director d'ADI, Carles Aleix. Aquesta situació, juntament amb el recent canvi del Govern i el pressupost actual, ha motivat a que una de les propostes que l'ADI vol fer a l'Executiu és celebrar el premi bianualment.

A més d'aquesta proposta, Aleix també va explicar que caldrà plantejar més aspectes encarats a canviar l'actual model del certamen. Per exemple, «seria preferible baixar la dotació pressupostària per poder dotar a les empreses d'altres recursos», va manifestar Aleix. Aleix també va apuntar que plantegen, de cara a l'últim trimestre de l'any, oferir un pla de formacions que compleixi aquesta funció. Amb tot, però, el director va explicar que «encara s'han de debatre aquestes propostes perquè no s'ha parlat res oficialment».

De fet, el Consell d'Administració de l'ADI encara no s'ha constituït, ja que aquest organisme depèn del Govern. Des de l'ADI desconeixen, a més, de qui dependran exactament, ja que fins ara depenien del Ministeri d'Economia i Finances, un ministeri que ara està dividit.

Aturat per canvi de govern / Pel que fa a la suspensió del Premi Innovadors aquest 2011, Aleix va explicar que la contesa electoral ha retardat el procediment i que es va decidir no tirar endavant el concurs en un moment de canvi de Govern. El procés d'aquest concurs requereix al voltant d'uns vuit mesos des del moment de la convocatòria fins a la selecció dels projectes, és per això que se sol convocar al mes de març o abril, data que va coincidir amb la celebració de les eleccions generals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT