PUBLICITAT

La Massana programa activitats d'estiu per a joves a partir de 12 anys

  • Coincidint amb el primer aniversari del Punt 400 s'organitzen tallers i sortides
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
La consellera Sònia Font va presentar ahir les activitats Foto: COMÚ DE LA MASSANA

El Departament de Joventut de la Massana ha preparat una àmplia oferta d'activitats adreçades als nois i noies a partir dels 12 anys, coincidint amb el primer estiu en que el centre jove Punt 400 està en funcionament. Hi haurà activitats tant al matí com a la tarda durant tot el mes de juliol.

Totes les activitats són gratuïtes excepte les sortides dels divendres, en què els participants hauran de pagar el preu de l'activitat i el Comú es farà càrrec del transport. En total seran quatre sortides: dues d'activitats d'aventura –una a Vallnord i l'altra a Sort–, una a la platja d'Ogern (a Solsona) i també hi haurà una excursió al parc natural de Sorteny.

Pel que fa a la resta de l'oferta, hi ha una combinació entre la part lúdica i la de formació. S'han programat tallers com els de trashing o confecció de peces a partir del reciclatge. Els organitzadors creuen que la piscina, les tardes de cine i les excursions seran les activitats que tindran més èxit tot i que els joves ja han mostrat interès pels tallers de cuina o les competicions de videojocs. Per apuntar-s'hi només cal adreçar-se al Punt 400.

«En aquesta edat, els joves busquen altres estímuls i tenen unes altres inquietuds. Per això, l'equip del departament de joventut ha preparat un ampli calendari d'activitats en consonància amb els seus gustos», va justificar la consellera de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Sònia Font.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT