PUBLICITAT

El Club Pirinenc organitza cinc caminades per a totes les edats

  • Les excursions, que començaran el 26 de juny, recorreran diferents punts del país
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Vila i Tudó amb membres del Club Pirinenc, ahir Foto: ANA

aquest diumenge vinent tindrà lloc la primera de les caminades tranquil·les que organitza el Club Pirinenc Andorrà, conjuntament amb el Comú d'Andorra la Vella. A partir del juny i fins a l'octubre s'oferirà una excursió mensual destinada a gent de totes les edats i principalment a famílies que vulguin fer caminades tranquil·les. Les cinc destinacions que hi ha previstes són la Vall d'Incles (aquest diumenge), el bosc dels Maians (24 de juliol), la roureda d'Andorra la Vella (28 d'agost), Sorteny (25 de setembre) i el camí de Prat Primer i la borda de la Plana (9 d'octubre).

Les excursions seran amb un guia, el qual explicarà les peculiaritats de la flora i la fauna. El cost per fer les rutes serà de cinc euros, per cobrir l'assegurança.

conèixer la natura i la història / El cònsol menor de la capital, Josep Vila, va ser l'encarregat de presentar ahir les cinc excursions. Va informar que aquestes s'emmarquen dins les activitats esportives per a l'estiu i que tenen la voluntat de donar a conèixer millor alguns paratges de la capital i de la resta del país, els quals «no tothom els coneix», per així poder explicar les característiques de la flora i la fauna i la història d'aquests llocs.

El cap d'àrea d'Activitats Esportives i Programes Esportius, Josep Tudó, va informar que les inscripcions es poden fer a l'Oficina de Turisme d'Andorra la Vella o per correu electrònic a l'adreça [email protected].

El lloc de sortida serà la benzinera de l'Orri. Pel que fa als desplaçaments fora de la parròquia cadascú haurà de dur el seu vehicle o distribuir-se entre els cotxes que hi hagi. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT