PUBLICITAT

Imbernón està al 50%

  • La majoria de la plantilla depèn de la continuïtat del tècnic, i el club pensa que hi ha «coses que es podrien millorar»
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La comunió entre la gran part de la plantilla i l'entrenador ha estat una evidència al llarg de la temporada Foto: TONY LARA

passen els dies i els jugadors del FC Andorra es busquen la vida, o més bé són els agents els que hi treballen. Al FC Andorra la decisió de mantenir o no en el càrrec d'entrenador a Richard Imbernón s'allarga en el temps, i la seva continuïtat no està garantida. Ni molt menys. De fet, tot està «al 50%», segons paraules del director gerent de l'entitat, Emili Puig. Si Imbernón segueix, molts jugadors continuaran. Si no és així, pot haver-hi desbandada.

Aquesta setmana el club té prevista una reunió de Junta per considerar aquesta situació, però la decisió ja fa temps que podria haver estat decidida, ja que el club i l'entrenador es van veure les cares fa gairebé quinze dies i res no se sap encara. Des de l'entitat andorrana es deixa tot en mans d'aquesta junta, mentre el tècnic espera. El que passa pel mig de tot és que els jugadors temptegen el mercat, els possibles clubs interessats truquen a les portes i tot plegat fa que les preses siguin cada vegada més importants. Ara bé, Puig ahir va ser clar, i a més de dir que la continuïtat d'Imbernón «està al 50%», hi va afegir que tot i que la temporada «ha sigut molt bona, també hi ha coses que potser pensem que es podrien millorar».

NO ES TANCA LA PORTA A UN ALTRE TÈCNIC/ Amb tota aquesta informació el que queda clar és que el club en cap cas descarta buscar una nova orientació a la banqueta. Els tres anys de Richard Imbernón amb el FC Andorra poden estar a un pas de caducar, i això és una cosa que està ara sobre la taula. En cap cas el club no ho nega, així que és una opció més.

ELS NÚMEROS D'IMBERNÓN / Amb Richard Imbernón a la banqueta, aquesta temporada passada el FC Andorra ha quallat una campanya gairebé perfecta, tot i que va fallar en un últim partit a Almacelles quan s'ho va haver de jugar tot a una carta. La situació pogués haver estat evitada si no fos perquè fins aquell partit de trist record per l'entitat –l'últim de la temporada– l'equip havia sumat sis empats i tres derrotes, per les 24 victòries que el van permetre lluitar per l'ascens fins l'últim moment. Però, aquests números no són molt diferents als del campió, l'Almacelles, que va sumar 26 victòries, sis empats i dues derrotes. 84 punts en concret, sis més que l'Andorra.

El conjunt andorrà va sumar 91 gols a favor, que són més de 20 respecte al següent en la llista de golejadors, l'Atlètic Alpicat amb 69, tot i que nou menys que l'Almacelles, que en va aconseguir 100. Cal destacar, però, que el club andorrà va tancar la campanya sent el menys golejat de la categoria, amb 28 dianes rebudes, per les 30 de l'Almacelles.

SORTIDA DE JUGADORS / El mercat no es mou massa, però una baixa confirmada és la del portuguès Riera, peça clau al sistema d'Imbernón, que marxa a Xipre. Si no hi ha decisió pel tècnic, en pot haver més.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT