PUBLICITAT

Holmes i Howard, fora del River

  • Els dos nord-americans ja saben que no continuaran a les ordres de Joan Peñarroya
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El BC River Andorra va penjar al seu web ahir a la nit una noticia que era un secret a veus: Ni James Holmes ni Justin Howard continuaran a la disciplina del conjunt que entrenarà Joan Peñarroya. D'aquesta manera, el conjunt andorrà es desfà de les dues places d'estrangers i obre els braços per buscar els seus substituts.

Els dos nord-americans han quallat una temporada més bé irregular. Holmes, que va arribar el passat estiu del Torrons Vicens CB l'Hospitalet de LEB Plata, ha estat un home important durant alguns dels partits del play-off d'ascens a LEB Or, però durant la temporada regular la seva intermitència i els seus problemes físics han afectat massa l'equip. Holmes va disputar una mitjana de gairebé 24 minuts per partit durant la fase regular, i exactament el mateix temps al play-off. Ha sumat durant tota la temporada 10,9 punts de mitjana per matx i 6,6 de valoració.

Per la seva part, Justin Howard, que va aterrar a Andorra provinent del CB Guadalajara, suma unes valoracions bastant més altes que el seu compatriota, però també la irregularitat ha sigut el seu segell. De fet, ni tan sols va poder disputar el play-off per la seva lesió a la mà, fet que va obligar a Peñarroya a exigir un esforç extra a un Rafa Casals més lent i menys fort que el nord-americà sota cistella. Així, Howard va sumar més de 24 minuts per partit durant la temporada regular, mentre que en valoració ha arribat a una mitjana de 13,4 per duel.

El club que presideix Gorka Aixàs treballa ja per incorporar nous jugadors per a aquestes posicions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT