PUBLICITAT

Les exigències de la FFR retornen el VPC a Honor

  • El club organitzarà una convocatòria oficial per explicar la situació
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'ascens aconseguit als terrenys de joc no va servir per a res Foto: TONY LARA

Ja està decidit. El VPC Andorra no ha trobat una sortida a les seves demandes per ser a la Tercera Federal, així que la temporada vinent, i la següent, competirà novament a Honor, categoria que va abandonar esportivament fa unes setmanes, però que ara les exigències de la Federació Francesa de Rugbi (FFR) l'obliguen a assumir el no ascens. El club es resigna a una situació que, amb tot, afecta a un bon nombre d'equips francesos.

La FFR ha fet un canvi radical i manté la intenció de professionalitzar i insistir en una base de jugadors que molts equips no tenen perquè no hi ha suficients jugadors a les categories inferiors. Els clubs de primer nivell no tenen aquest problema, però sí la resta de clubs que omplen la geografia francesa, i el VPC.

La Federació Francesa exigeix als clubs per ser a Tercera Federal tenir un equip B i un júnior que l'entitat andorrana no pot assumir, i així la renúncia és inevitable. En els pròxims dies l'entitat que presideix Thomas Ginesta té previst convocar una roda de premsa oficial per explicar la situació de l'entitat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT