PUBLICITAT

Tobotronc... i després golf

  • Naturlàndia amplia l'oferta per l'estiu amb més paquets familiars i més oferta per a infants
CLARA GARNICA
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Dos joves practiquen el golf, una de les novetats d'aquest estiu, al Camp Base, ahir Foto: ANA / A.R.

Naturlàndia lluita per reduir la dependència del seu producte estrella, el Tobotronc, i per aconseguir-ho ha ampliat per aquest estiu la seva oferta d'activitats i de paquets familiars. La gran novetat d'aquest estiu-tardor, i fent la competència a la instal·lació del de Soldeu tot i que des d'una vessant més amateur, és un espai per a la pràctica del golf. Es tracta d'una zona oberta al Camp de Tir amb un camp acotat on s'hi han col·locat marcadors de distàncies. Els principiants podran realitzar pràctics de golf i els que tenen més experiència, «millorar el seu drive», va assegurar Meritxell Cassi, la directora comercial de Naturlàndia.

A més d'introduir el golf al Camp Base, Naturlàndia també aposta aquest estiu pel biatló (en modalitat de cursa o de bicicleta de muntanya, juntament amb el tir amb carrabines làser) i per les activitats per als meus menuts, tenint en compte que al juliol i agost el públic «és sobreot familiar», va manifestar Cassi. Per aquest motiu Naturlàndia comptarà amb una zona de jocs, d'inflables i de llits elàstics per als més petits, i repetirà l'experiència del Tubby, un tobogan de muntanya amb un remuntador mecànic.

L'altre gran àrea que vol potenciar la instal·lació encapçalada per Ricardo Masegosa és la descoberta de la natura i entorns de la zona, per fer entendre a petits i grans de la importància «de protegir el nostre entorn natural», va plantejar la directora comercial.

Tota aquesta oferta, sumada al Paintball, els quads, el múixing (també a l'estiu) o el tir amb arc queda inclosa en una sèrie de paquets d'activitats, de perfils diferents en funció de si el públic és més familiar, d'empreses o si es vol potenciar més l'entorn natural de la instal·lació.

Per tot, Cassi, acompanyada ahir de Masegosa per fer la presentació de la temporada, es va mostrar confiada en igualar i fins i tot superar l'afluència de la temporada estival de l'any passat. Llavors les xifres van ser positives i només al mes de juny es van comptabilitzar 4.773 viatges al Tobotronc.

D'altra banda, Masegosa va assegurar ahir que el projecte d'ampliació de Naturlàndia no influenciarà el desenvolupament habitual de totes aquestes ofertes per a l'estiu, ja que els treballs es realitzen al camp de neu, és a dir, a la zona de dalt. Masegosa va assegurar que manca l'aprovació definitiva del Consell d'Administració però que començaran «aviat».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT