PUBLICITAT

Editat un cançoner infantil amb CD i llibre

  • Les escoles bressol de la capital difondran 400 exemplars del llibret
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Quim Valera amb les educadores, presenten el llibre, ahir. Foto: ANA / D. P.

Un total de 68 cançonetes per mirar, escoltar i cantar conformen el cançoner que ha elaborat el Servei d'Infància del Comú d'Andorra la Vella, i que a més inclou un disc compacte perquè els pares puguin escoltar les cançons i aprendre-les tal i com les canten els educadors de les escoles bressol. Aquest llibret, del qual se'n han fet 400 exemplars, es podrà adquirir a partir d'avui a les escoles bressol de Prada Casadet, dels Serradells i de Santa Coloma a un preu de deu euros per als pares. El conseller del Departament de Social, Joaquim Valera, va elogiar la feina del seu equip per haver aconseguit un resultat final de tan bona qualitat i s'ha mostrat molt orgullós de la feina feta.

El projecte per elaborar el cançoner va néixer aproximadament fa un any, vist que els pares dels infants demanaven als educadors de les escoles bressol que els cantessin les cançons que els seus fills aprenien a la guarderia. Així doncs, els pares també podran «cantar, mirar i escoltar a casa les mateixes cançons que es treballen a les aules».

Les cançons estan ordenades per temàtiques, i se'n poden trobar que fan referència a les estacions de l'any, al cos, als números i els hàbits. Les il·lustracions han anat a càrrec d'una de les educadores de l'Escola Bressol d'Andorra la Vella, Roxana Carpineta, i el disc compacte s'ha gravat en un estudi professional amb la col·laboració de tots els membres del Servei d'Infància. Segons van explicar les educadores que han presentat aquest material, Natàlia Soria, Montserrat Torra i Roxana Carpineta, la part més divertida del procés va ser l'enregistrament de les cançons. I és que la feina de seleccionar-les «no va ser difícil» i de seguida es van posar d'acord, segons van reconèixer.

El llibre també inclou un espai per a la foto de l'infant, pels aniversaris, per a la graduació de l'escola bressol i per als companys. Les educadores van assenyalar a l'ANA que han fet la presentació aquesta setmana, coincidint amb la celebració del Dia de la Música, que tindrà lloc avui.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT