PUBLICITAT

Èxit d'assistència a la Festa de la Joventut de la capital

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Festa de la Joventut d'Andorra la Vella va tancar dissabte a la nit després d'un èxit de participació en la majoria de les activitats proposades. Els concerts que es van oferir durant la nit al Parc Central van ser els que més joves van atraure, amb un total d'unes 2.500 persones. Les activitats de la Nit a Pèl, la batalla de rap, els caiacs a l'estany o el Bigtwist, però, també van aconseguir la implicació dels joves. La directora de Joventut i Participació Ciutadana del Comú d'Andorra la Vella, Meritxell Rabadà, va assegurar que l'èxit de la festa, un any més, va ser organitzar-ho conjuntament amb els joves i tenint en compte les seves idees.

Els concerts que es van celebrar a l'envelat del Parc Central van acollir prop de 2.500 assistents, tot i que Rabadà va assenyalar a l'ANA que aquests es van escampar pel parc ja que la música es podia sentir des de fora. Pel que fa a la resta d'activitats, les que van tenir més èxit van ser les de divendres a la nit, amb la Nit a Pèl, que dividides en dos blocs consistien en un taller de creació, representacions de ballet, màgia i dansa. Van acollir uns 320 participants. El futbol, l'escalada, la batalla de rap, els caiacs i el bigtwist van aconseguir també una gran participació.

La directora de Joventut i Participació Ciutadana del Comú d'Andorra la Vella va apuntar que hi va haver participants de totes les parròquies i que l'èxit va venir donat pel fet de comptar amb la participació dels joves per a l'organització. Rabadà va assenyalar que els nois i noies que van ser presents a les reunions organitzatives van ser molt col·laboradors durant la festa, van ajudar i van promoure'n l'assistència.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT