PUBLICITAT

Podi andorrà a la 14a edició del Trofeu Desman

  • El primer lloc va ser per a l'equip Suport Enginyers, i el segon per a BIBM
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
L'equip Suport Enginyers d'Encamp, guanyador del Trofeu Desman Foto: ANA / A. R.

Tres equips andorrans van ocupar el podi de la 14a edició del Trofeu Desman –competició esportiva entre empreses– que es va desenvolupar des del passat dia 16 de juny fins ahir entre VielLa, Luchon, Sort, la Seu d'Urgell i Andorra. El primer lloc va ser per a l'equip Suport Enginyers; el segon per als compenents de BIBM; i el tercer per al primer equip d'Andorra Telecom. El quart i cinquè lloc van ser precisament per al campió i el subcampió de l'any passat: la Mairie de Toulouse i Crèdit Andorrà. Aquesta edició de la competició transpirinenca per a empreses i institucions ha reunit 28 equips, nou d'ells d'Andorra.

La competició va començar amb una prova de senderisme d'orientació a la Vallée d'Oueil (Luchon), acompanyada d'un concurs fotogràfic. Seguidament, els equips es van desplaçar a Sort per participar al cross per relleus, i van practicar caiac i ràfting al Parc del Segre de la Seu d'Urgell. Per tercer any consecutiu, la competició va acabar ahir al sector Pal de Vallnord, on els equips van realitzar la prova de BTT. Aquest va ser també l'escenari de l'entrega de premis i la cloenda.

Després dels tres primers classificats –Suport Enginyers, BIBM i Andorra Telecom–, Crèdit Andorrà va quedar en cinquena posició i el segon equip d'Andorra Telecom va quedar sisè; FEDA 1 vuitè; BSA novè; FEDA 2 dotzè i en el lloc 22, el Palau de Gel que participava per primera vegada.

L'OBJECTIU / El Trofeu Desman reuneix cada any equips d'empleats d'empreses i institucions d'Andorra, França i Catalunya, per participar durant tres dies en un repte d'esports de natura, accessible i lúdic, a banda i banda dels Pirineus. Es tracta d'una iniciativa que busca millorar les relacions humanes i el treball en equip. Els participants van destacar els valors de solidaritat, companyonia i convivència del Trofeu, així com el bon ambient que ha regnat durant la competició, va informar l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT