PUBLICITAT

Cinc metalls dels tricolors en el nou Open Internacional d'Escaldes

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un dels combats de la jornada d'ahir al Prat Gran d'Escaldes Foto: TONY LARA

La delegació andorrana va aconseguir sis metalls, tots ells en kumite, en el nou Open Internacional d'Escaldes-Copa Fudo-Shin disputat al Prat Gran que ha doblat la participació fins a 165 lluitadors i ha organitzat la competició en dos dies enlloc d'un.

Destaca la medalla d'or de Sandra Herver en la categoria cadet de més de 54 quilos en imposar-se a la canària Melania Rodríguez, pes en el qual la també lluitadors del Fudo-Shin Escaldes Sara Domínguez va aconseguir el bronze.

També va pujar al calaix més alt del podi Ana Carolina Moraes en la categoria juvenil femenina open, la plata de Sergi Herver en la sub-21 en perdre la final cotra Roberto Fernández i el bronze de Ramon Albareda en la categoria infantil open, després de guanyar un francés que segons Xavier Herver «li treia mig cos». A més Diego Martins es va quedar a les portes del podi en caure en el combat pel bronze en la categoria juvenil de menys de 54 quilos.

Pel que fa a la categoria sènior van guanyar els favorits, l'espanyola Cristina Feo i el portuguès Nuno Moreira. El director del Fudo-Shin va parlar de la competició com un «èxit en organització» i té previst doblar la participació de cara a l'any que ve. «Això ha d'anar a més», va dir Herver.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT