PUBLICITAT

Plat de pop amb gaites i danses a Sant Julià

  • Les autoritats i Casa de Galícia inauguren la Fira, amb l'objectiu d'exhaurir les 1.800 racions
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
"Os popeiros do Carballinho" tallen pop per servir-lo, ahir. Foto: ANA / A. R.

La dissetena Festa del Pop ja està en marxa a la vela del prat Gran de Sant Julià. Fins a 800 quilos de pop es consumiran durant aquest cap de setmana, que es tradueixen en 1.800 racions, acompanyades d'altres productes com el pernil i l'albarinho.

Els organitzadors, l'Associació Cultural de la Casa de Galícia a Andorra, confien en exhaurir les racions entre el públic assistent. Ahir al matí van estar acompanyats de del cònsol menor, Enric Sangrà, del conseller de Turisme i Comerç, Enric Naudi, i del subsecretari general de centres i comunitats gallegues de la Xunta de Galícia, per fer la inauguració oficial.

Els encarregats de fer la gran polpada són Os popeiros do Carballiño (Ourense). Enric Naudi va assegurar ahir a l'ANA que no té cap dubte a l'hora de presagiar l'exhauriment de les menges i, per tant, l'èxit de la festa que per tercer any consecutiu se celebra a la parròquia de Sant Julià de Lòria.

La novetat d'aquesta edició és el grup de gaites i danses, que abans de la inauguració van fer un cercavila anunciant la festa. També va haver-hi actuacions del grup Grandalla i de la de Casa de Galícia Xente Nova.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT