PUBLICITAT

Josua i Raul, de 'The Hermanos Crew', finalistes de la batalla del rap

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Prat Esportiu de la capital va ser durant la tarda d'ahir el centre d'activitats de la Festa de la Joventut d'Andorra la Vella. La batalla de rap va ser en bona part la causant, congregant força joves seguidors d'aquest tipus de música i aquest model d'interpretar-la. Els finalistes van ser en Josua i en Raul. Va guanyar el primer, però tots dos formen part del mateix grup musical.

Josua i Raul van explicar a l'ANA d'on els ve la seva afició per al rap. Formen part del mateix grup musical, The Hermanos Crew. Fan música hip-hop i drum & bass i ahir a la nit van actuar a la vela del Parc Central de la capital. Abans, però, van protagonitzar la final de la batalla de rap que va desenvolupar-se al Prat Esportiu.

Josua i Raul viuen a Andorra, i van assegurar que el rap els ve de l'escola, de petits. Raul n'és l'inspirador de tots, va ser qui va anar encomanant als altres set membres la devoció pel rap. Josua va confessar que abans «m'agradava el rock, i el rap no el tocava gaire, però quan el vaig començar a escoltar i practicar, vaig veure que és una cultura que té moltes coses per oferir a la gent i m'agrada molt de seguir-la».

A més de la batalla del rap, durant la Festa de la Joventut també es va celebrar el concurs Mengem-nos la boca, on el guanyador va ser la parella que va aconseguir estar més temps fent-se un petó.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT