PUBLICITAT

Vinyes guanya en 2RM i Carchat la Suzuki en l'Espanyol a Orense

  • Amàlia acaba onzena en un campionat d'asfalt que es reanudarà a finals d'agost
EL PERIÒDIC
ORENSE

Periodic
El Suzuki Swift de Carchat volant en un tram del ral·li d'Orense, ahir. Foto: FOTOESPORT

La bandera tricolor va onejar ahir a Orense com poques vegades en el Campionat d'Espanya de ral·lis. Joan Vinyes va guanyar amb autoritat en dues rodes motrius (2RM) i Joan Carchat va fer el mateix, acabar primer, en la Copa Suzuki Swift, categoria en la qual Amàlia Vinyes va ser onzena en un dia ple d'infortunis per a ella.

MÉS A PROP DE REEDITAR EL TÍTOL / Joan Vinyes i el seu copilot Jordi Mercader van donar una lliçó de pilotatge en el que segons va assegurar: «És sense el ral·li més dur del campionat». El pilot de suzuki Motorsport va camí de calcar el que va fer l'any passat i manté el ple de victòries (quatre de quatre) que l'apropen més a reeditar el títol en aquesta categoria. Per arrodonir una jornada perfecta l'andorrà va acabar quart en la classificació absoluta, en la qual va guanyar Fuster i el seu Porsche GT3.

CARCHAT CONTINUA IMPARABLE / La progressió de Carchat –i del seu copilot Claudi Ribeiro– en el seu primer any com a pilot de l'Espanyol d'asfalt està sent imparable. No només no ha deixat de pujar al podi, sinó que ahir a Orense va pujar al calaix més alt després d'anar primer durant gairebé tota la prova i protagonitzant un duel espectacular amb l'equip local format per Pazo i Seoane. El pilot ordinenc va saber aguantar la pressió davant un rival que coneixia a la perfecció l'escenari i amb aquest triomf a més se situa líder en la classificació general de la Copa Suzuki després de tres proves, a falta de la confirmació oficial. «Queda molt per endavant, però el que estem fent supera les millors previsions. Sempre estem progressant carrera rere carrera», va comentar un Carchat content per guanyar però amb els peus a terra.

Amàlia Vinyes va viure una jornada horrible amb dues punxades i alguna sortida de carretera per acabar sent la onzena.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT