PUBLICITAT

El Lusitans continua creixent en fitxar Víctor Hugo i Yael

  • Marqués avisa: «Poc podem fer a Europa però en la Lliga serem millors»
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Luis xuta una falta amb Yael i Victor Hugo a la tanca (dreta), aquest curs Foto: TONY LARA

El Lusitans la Posa continua creixent, tal i com havia promès fa quatre temporades el seu president, Antonio da Silva. Fa dos anys que Vicens Marqués encapçala el projecte d'aquest equip i de nou ha incorporat jugadors de luxe per fer un paper digne en l'Europa League aquest estiu i sobretot per donar encara més guerra en la Lliga 2011-2012.

El tècnic del Lusitans va ser ben clar al respecte: «A Europa difícilment podrem fer alguna cosa perquè qualsevol equip serà millor que nosaltres però en la lliga... Hem de continuar evolucionant, donar més passos endavant. Si aquest curs passat hem acabat tercers i hem de millorar només ens queda acabar la pròxima lliga primers o segons».

És per això que tindrà dues cares noves que apunten a la titularitat: Víctor Hugo i Yael Fontan, tots dos procedents del Matecosa, equip del qual també han pescat a Miguel. A més s'han fitxat els juvenils de l'Andorra Deco, Jona i Sebas i el francès Gregory, procedent del futbol no professional francès, de la zona de París. Per contra Marquès ha donat la baixa a Joao, Leitao, Felipe i André per quedar-se amb una plantilla de 22 jugadors.

Aquí no acaba el capítol d'altes i baixes, segons va aprofondir el tècnic: «Tinc posicions a reforçar, però no vull donar cap pista. Ara mateix estem negociant amb dos jugadors per reforçar posicions que fluixegen. No serien jugadors per completar la plantilla, sinó per ser titulars. Depenent de les incorporacions que fem donaré més baixes perquè vull un vestidor de 22 jugadors, no més».

MAICON POT DEBUTAR A EUROPA / Maicon, que s'ha perdut gairebé tota la temporada per un triple trencament de lligaments en un genoll, ja comença a entrenar amb l'equip i podria tornar als terrenys de joc en el partit d'anada de l'Europa League d'aquest estiu. Marqués va assegurar que no està «per ser titular» però sí per gaudir alguns minuts i recuperar sensacions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT