PUBLICITAT

Música sobre plànol

  • Els participants han de seguir la partitura: un mapa amb carrers de Barcelona
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El Taller de la Música que va donar el tret de sortida a la Festa, ahir. Foto: ANA / A.R.

La setena Festa de la Joventut d'Andorra la Vella es va iniciar ahir a la tarda amb un taller de música original i peculiar. Amb el nom de Self Service els participants d'edats compreses entre 12 i 30 anys van haver d'interpretar amb diferents instruments musicals, gràfiques i mapes de Barcelona.

El cap d'àrea de l'Institut de Música, David Sanz, va explicar que l'activitat està oberta a joves que no siguin necessàriament de l'Institut, seguint l'esperit de la pròpia Festa de la Joventut.

Es tracta d'interpretar Self-service, una obra de Josep Maria Mestres Quadreny, un dels autors més coneguts de la música d'avanguarda, però amb la peculiaritat que l'intèrpret és el propi públic, sense necessitat que aquest tingui coneixements musicals.

Els participants han de seguir la partitura que no és altra cosa que un mapa amb carrers de Barcelona i on cada senyal correspon a una nota musical que s'interpreta amb instruments de fàcil maneig: xilofons, teclat, timbals…

La Festa de la Joventut va continuar ahir durant la nit amb una de les seves programacions estrella al Teatre Comunal de la capital: Nit a pèl, amb les actuacions dels joves participants, informa l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT