PUBLICITAT

Jornades formatives per als usuaris de la teleassistència

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Creu Roja Andorrana i el Servei de Cases Pairals i Casal Calones de la capital, juntament amb el Servei d'Atenció a Domicili (SAD) de la Conselleria de Social del Comú d'Andorra la Vella, estan a punt d'iniciar una prova pilot acordada entre les dues parts i que, aquest any, es concretarà en un parell d'actes. El primer acte, que tindrà lloc demà, als locals del Casal Calones, consistirà en una sortida acompanyada, adreçada als usuaris del servei de Teleassistència de la Creu Roja residents a la parròquia d'Andorra la Vella, i el segon, que tindrà lloc els mesos d'octubre i novembre als locals de la Creu Roja, inclourà dues xerrades monogràfiques sobre accidents domèstics i auxilis bàsics.

La jornada de demà començarà a les 12 del migdia, amb una xerrada informativa a càrrec de la cap d'equip del Servei d'Atenció a Domicili, Isabel Capel, i del cap d'equip del Servei de Cases Pairals i Casal Calones, Cristian Asensio. A més, hi assistiran el conseller de Social del Comú, Joaquim Valera, i la responsable de Teleassistència, Anna Arias.

Els responsables comunals exposaran als 50 participants inscrits els diversos recursos destinats a la gent gran que ofereix el Comú a través dels serveis socials.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT