PUBLICITAT

L'ex espanyolista Chica serà col·laborador del FC Ordino

  • Impartirà ?Master Class' en dies festius i organitzarà un campus d'estiu i un d'hivern
I. M.
ORDINO

Periodic
Chica (esquerra) amb Urrea en la roda de premsa al CE d'Ordino, ahir. Foto: EL PERIÒDIC

El FC Ordino, un club que no té ni dos anys de vida, serà el primer en promoure un campus d'hivern de futbol al Principat. I serà, a més, una estada de luxe que correrà a càrrec de l'ex jugador de l'Espanyol Javi Chica, recentment fitxat pel Betis.

Chica ha arribat a un acord amb el club de David Urrea per ser col·laborador mitjançant aquest campus, un altre que farà també a l'estiu i amb la organització de ‘Master Class' en dies puntuals que sigui festiu a les escoles.

El futbolista professional va passar ahir tot el dia en la parròquia ordinenca, on va visitar les instal·lacions amb que compta el club, gentilesa del Comú, que són el camp de futbol, el pavelló Germans Riba i el Centre Esportiu.

Tenir a Chica augmenta el prestigi d'un club que acaba de néixer fa poc més d'un any i que de cara a la pròxima temporada ja ha fet demanda a la Federació (FAF) per saber si pot entrar en la Segona Divisió amb un equip sènior i també en les lligues de les categories inferiors.

Juamna Pons va ser destituit del càrrec de director tècnic fa uns dies però tot i així l'Ordino continua creixent i fent-se un forat en el futbol andorrà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT