PUBLICITAT

Llovera comença amb un desè lloc en S-WRC a Grècia

  • L'andorrà, «content però esgotat» després d'un primer dia «duríssim»
EL PERIÒDIC
LOUTRAKI

Periodic
L'Abarth de Llovera, ahir en un tram de pedra i sorra al ral·li grec Foto: FOTOESPORT

Albert Llovera (Abarth Grande Punto) va estrenar-se en la prova del Campionat del Món S2000 (S-WRC) d'Acròpolis amb una desena posició per la qual es sent «molt content però esgotat» després d'una primera jornada per terres gregues que va definir com «duríssima». Es queda, per tant, molt a prop de puntuar, que era l'objectiu inicial, i que no es va aconseguir per alguns problemes electrònics de poca importància –que va poder resoldre però que el van fer perdre temps– i que el van fer obtenir també el 27è millor temps en la general.

DOTZE HORES AL VOLANT / Llovera i el seu copilot, Diego Vallejo, es van aixecar com tots els participants cap a dos quarts de sis del matí; d'entrada van haver de completar 200 quilòmetres d'enllaç fins a la primera especial fins acabar passades les vuit del vespre després estar més dotze hores conduint i fer sis especials de 141,33 quilòmetres.

Per acabar de deixar clar que és un dels recorreguts més durs del calendari va haver de fer front a un traçat trencat, amb revolts tancats i una calor que dins del cotxe es feia asfixiant. El pilot d'Abarth va definir el ral·li grec com una còpia del Dakar: «És idèntic però aquest a més té molta pedra i vas a ritme de ral·li. No aguanto més, tinc els braços perjudicats i demà toca de nou sortir a les sis i mig dia més al volant fins les tantes de la nit que hi han dues especials més», va manifestar amb la veu ja apagada. Avui Llovera sortirà a les nou del matí, de nou per afrontar un dia maratoninana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT