PUBLICITAT

Joan Vinyes: «Aquí no tenim marge d'errada»

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Vinyes (davant) i Mercader Foto: EL PERIÒDIC

Joan Vinyes (Suzuki Swift S1600) torna a Galícia per seguir defensant el lideratge en la Copa d'Espanya de dues rodes motrius (2RM) en la cinquena i última cita de la primera part del calendari d'asfalt 2011.

Es presenta un dels ral·lis més exigents, amb més de 200 quilòmetres cronometrats i Vinyes, tot i liderar la taula, es va mostrar tan ambiciós com de costum: «Com ja vaig comentar abans de competir en el Rias Baixas, a Orense tampoc tindrem marge per a l'error. Per seguir optant al títol de 2RM l'objectiu ha de ser superar a Gorka Anxustegi, company d'equip i també màxim rival en la lluita per guanyar», va alertar.

Carchat aspira al podi / De la seva banda Joan Carchat lluitarà avui per demostrar que està entre els més ràpids en la Copa Suzuki 2011. El pilot d'Ordino ha completat fins ara les seves actuacions en el podi –a Vila Joiosa i Rias Baixas i es mostra amb la confiança necessària per seguir aquesta línia en la tercera cita del calendari, el ral·li d'Orense.

També serà en la línia de sortida de la Suzuki Amàlia Vinyes, que busca «continuar progressant» per estar entre els més ràpids motivada pel triomf en la darrera cursa del CER.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT