PUBLICITAT

Víctor Rodríguez: joventut i qualitat per al nou Escale

  • L'equip de Luismi Aloy no tindrà baixes i recupera un dels puntals, a més de Luís
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Víctor Rodríguez torna a la disciplina de l'Escale Santa Coloma per jugar l'Europa League i el pròxim curs i serà l'únic fitxatge de l'equip de Lluís Miquel Aloy a més de Luís do Nascimento, en la que es preveu com una planificació continuïsta, igual que Pidasa i Matecosa.

El tècnic comptarà també amb els juvenils Leo, Sergio i Aitor per completar la convocatòria de cara a la competició europea però per al curs 2010-2011 donarà un important salt qualitatiu a nivell estructural, ja que vol crear un filial que jugui a Segona «perquè el salt al primer equip dels joves no sigui tan brusc». Aquest equip no té encara un entrenador designat però Aloy va avançar que es nodrirà de juvenils, dels del primer que caiguin de la convocatòria i de fitxatges de juvenils d'últim o penúltim any.

No hi haurà, per tant, cap baixa tot i que Felipe, que estudia a França, pot acabar sent l'única si no pot combinar-ho amb el futbol. La resta dels que estudien fora, majoritàriament a Barcelona, continuaran un any més entrenant amb clubs de la Ciutat Comtal i pujant els caps de setmana per jugar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT