PUBLICITAT

Identificades les tres víctimes restants de l'accident de l'helicòpter

  • Els especialistes ho han fet a partir de les mostres d'ADN que es van endur dimecres a la nit dels cossos
17062011_accident
Els tècnics inspeccionen l'aparell accidentat. Foto: TONY LARA
La policia científica dels Mossos d'Esquadra ha identificat aquest divendres les tres víctimes mortals de l'accident de l'helicòpter a Juclà de dimecres passat que quedaven pendents de confirmar-ne la identitat. Els especialistes ho han fet a partir de les mostres d'ADN que es van endur dimecres a la nit dels cossos de les víctimes i d'algun familiar per fer-ne les proves genètiques i poder així determinar la seva identitat.

Es tracta d'Elías Pérez Quintero, treballador del Comú de Canillo; Jean-Claude Boulanger, pilot d'helicòpter d'Heliand; i Lluís Blanco Àlvarez, guarda de refugi. Pel que fa als funerals, està confirmat el d'Elías Pérez a les 16 hores de dissabte i a les deu del matí les despulles estaran al tanatori de Mereig a Canillo on la família rebrà el condol. A la mateixa hora, dissabte a la tarda, a l'església d'Ordino es farà el funeral de Lluís Blanco. I diumenge ales onze del matí la missa funeral conjunta pels dos treballadors d'Heliand, Jean-Claude Boulanger i Jaques Lahouille, també a l'església d'Ordino.

Pel que fa a l'únic supervivent ingressat a la Unitat de Cremats de l'Hospital de la Vall d'Hebron continua en estat crític, després d'haver estat intervingut aquest divendres al matí.

D'altra banda, al matí els tècnics francesos del Bureau d’Enquête Sur les Accidents d’Aviation i de les empreses fabricants de l'aparell sinistrat han estat al lloc de l'accident per esbrinar les causes que van provocar la caiguda de l'helicòpter.

L'Ambaixada francesa ha emès un comunicat coincidint amb el dia de dol en nom de tota la comunitat francesa a Andorra, expressant a les famílies de les víctimes que comparteix el dolor que estan vivint en aquests moments. Segons informa el Govern, s'han afegit a les mostres de condol, el president de la Generalitat, Artur Mas, i l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, presents en la Trobada Empresarial del Pirineu qeu se celebra des de dijous a la Seu d'Urgell.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT