PUBLICITAT

Padrins de la Seu i d'Andorra comparteixen exercicis

  • La Diada de l'Esport per a la gent gran reuneix prop de dos centenars de persones
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La cinquena edició de la Diada de l'Esport per a la gent gran d'Andorra i la Seu d'Urgell va comptar amb la participació de 170 padrins i padrines. El poliesportiu dels Serradells va acollir aquest esdeveniment que, tal i com van apuntat els seus organitzadors, té la voluntat de ser una activitat de germanor entre Andorra i la ciutat veïna i de promoure l'activitat de la gent gran. Durant la jornada, els participants van practicar activitats físiques que van des de jocs amb pilota fins a representacions de dansa.

L'acte va ser presentat pel president de la Federació d'Associacions de Gent Gran, Marcel Besolí, i hi va participar també el director de Salut i Benestar, Josep Maria Casals, la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, i la regidora de Social de la Seu d'Urgell, Anna Vives. Tots ells van voler tenir un record per les víctimes de l'accident d'helicòpter que va tenir lloc dimecres a la pleta de Juclà i van aprofitar per manifestar el seu condol als familiars. De fet, és per aquest motiu que la ministra de Salut, Cristina Rodríguez, que havia de ser a l'acte, se'n va excusar, segons va informar l'ANA.

La majoria dels participants a la Diada eren dones, però en general, Casals, va celebrar la bona acollida que sol tenir l'esdeveniment. Va explicar que s'organitza conjuntament amb els comuns i amb la regidoria de la Seu d'Urgell, i que és una oportunitat per compartir una jornada de germanor i simpatia alhora que s'aconsegueix convertir l'envelliment en una etapa de descobriment.

Per la seva banda, Ferrer va recordar els vincles que uneixen Andorra i la Seu d'Urgell i va assegurar que des del Comú i les altres institucions es continua treballant per oferir més possibilitats a la gent gran. Així mateix ho va explicar la regidora de Social de la Seu d'Urgell, que va indicar, a més, que els padrins de la Seu s'impliquen molt en aquesta Diada. Vives va afegir que per a ells també és una excursió i que els agrada que els acullin a Andorra i acollir els andorrans quan van a la Seu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT