PUBLICITAT

Espot escollirà la candidatura que «sumi més» per a les comunals

EL PERIÒDIC
ORDINO

El cònsol d'Ordino, Ventura Espot, va manifestar ahir que no s'ha de mirar només el nom amb què es presenti la candidatura a les properes eleccions comunals, sinó que el que cal mirar és «què suma més». Espot va respondre així a les preguntes sobre la denominació amb què es presentarà l'actual majoria comunal als comicis de finals d'any, si mantenen l'ACO, es presenten com a DA, o bé amb la combinació de les dues sigles.

El nom del grup no és cabdal per a Espot a l'hora de presentar candidatura. Espot ho va exemplificar fent el símil amb un gat dient que no importa el seu color «si blau, groc o taronja», sinó que el que és important és que el gat «sigui prou àgil per agafar les rates». Ahir al vespre l'ACO va fer una reunió precisament per continuar parlant sobre la futura candidatura comunal i si suma més amb les sigles actuals o bé aprofitar «l'embranzida de DA» o, perquè no, utilitzar les dues, va informar l'ANA.

Espot va fer aquestes declaracions en el marc de la sessió de Consell de Comú, en la qual va informar-se entre d'altres temes de la parada tècnica del centre esportiu aquest mes de juliol. D'altra banda, les obres de remodelació del gimnàs i la seva ampliació a la planta on abans hi havia la cafeteria estaran enllestides a finals de juny.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT