Un or i una plata en el Nacional cadet i infantil de caire més internacional

• La base va en augment i s'ha batut el rècord de participació tricolor amb 37
ESCALDES-ENGORDANY

Els lluitadors del club Damian de Reus, campió en cadet i Infantil Foto: NURI MORENO

Dos podis va ser el botxí de la delegació tricolor en el campionat d'Andorra cadet i infantil que es va disputar el cap de setmana passat al Prat Gran d'Escaldes-Engordany. Cal destacar la medalla d'or en categoria cadet de Jorge González que va guanyar tres combats i va demostrar que es el millor en aquesta categoria i Boris Ruiz va guanyar la plata. A més Arnau Gomez va perdre per un punt la primera eliminatòria però tot i així seran aquests tres els representants d'Andorra el pròxim 5 de juliol a Georgia enl campionat Europeu cadet.

La participacio va apropar-se als 300 taekwondistes procedents de quatre països d'Europa –Espanya, França, Bèlgica i Romania– a més d'Andorra, que va tenir la més gran representació en la història del campionat amb 37 lluitadors. El club amb mes representació va ser el Taekwondo CA i tambe va ser el primer classificat dels equips andorrans amb 40 punts; van completar el podi el Sant Julià –segon– i l'Encamp –tercer.

Aquesta edició va tenir com a distintiu el fet d'utilitzar el protectors electrònics que seran oficials al Jocs Olímpics de Londres 2012.