PUBLICITAT

170 padrins participen a la Diada esportiva per la gent gran d'Andorra i la Seu

  • Durant la jornada els participants practiqueb activitats físiques que van des de jocs amb pilota fins a representacions de dansa
16_06_esports
Un moment de la jornada de l'esport als Serradells. Foto: ANA / N. M.
La cinquena edició de la Diada de l'Esport per a la gent gran d'Andorra i la Seu ha comptat enguany amb la participació de 170 padrins i padrines. El poliesportiu dels Serradells ha acollit aquest esdeveniment que tal i com han apuntat els seus organitzadors, té la voluntat de ser una activitat de germanor entre Andorra i la ciutat veïna i de promoure l'activitat de la gent gran. Durant la jornada els participants practicaran activitats físiques que van des de jocs amb pilota fins a representacions de dansa.

És el cinquè any que se celebra aquesta Diada esportiva per a la gent gran d'Andorra i la Seu, i aquest any s'ha fet a la capital del Principat, ja que es fa un any a Andorra i a l'any següent a la Seu d'Urgell. Així, aquest dijous el Principat acull un centenar de padrins i padrines de la Seu que s'han sumat a la setantena de persones grans de les set parròquies andorranes. Durant el dia participaran tant en activitats físiques com jocs de pilota o balls.

L'acte ha estat presentat pel president de la Federació d'Associacions de Gent Gran, Marcel Besolí, i hi ha participat també el director de Salut i Benestar, Josep Maria Casals, la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, i la regidora de Social de la Seu d'Urgell, Anna Vives. Tots ells han volgut tenir un record per les víctimes de l'accident d'helicòpter que va tenir lloc aquest dimecres a la pleta de Juclà i han aprofitat per manifestar el seu condol als familiars. De fet, és per aquest motiu que la ministra de Salut, Cristina Rodríguez, que havia de ser a l'acte, s'ha excusat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT