PUBLICITAT

L'exconseller general Jaume Serra serà l'ambaixador d'Andorra prop de la Santa Seu

  • S'afegeix a la llista dels altres noms de futurs ambaixadors: Maria Ubach a França i Portugal; Jaume Gaytán a Espanya; Josep Dallerès al Consell d'Europa i la continuïtat de Narcís Casal a Nova York
16_06_jaume_serra
L'exconseler general Jaume Serra Serra en una imatge d'arxiu presa en roda de premsa en la darrera legislatura. Foto: ANA / A. R.
El polític escaldenc Jaume Serra Serra assumirà la cartera diplomàtica com a representant d'Andorra al Vaticà. Serra substituirà el fins ara ambaixador prop de la Santa Seu, l'advocat Miquel Àngel Canturri, i se suma així a la llista de nous nomenaments diplomàtics que té previst fer el Govern en els propers dies.
Un dels càrrecs diplomàtics del nou Govern demòcrata que quedava per decidir ja té nom: es tracta de Jaume Serra Serra que, segons ha pogut saber l'ANA, en els propers dies serà nomenat ambaixador d'Andorra prop de la Santa Seu substituint Miquel Àngel Canturri.

Jaume Serra, polític escaldenc, ha estat conseller general en les dues darreres legislatures, la del 2005 al 2009 pel Partit Liberal i la del 2009 al 2011 per Coalició Reformista. En aquests darrers comicis no va formar part de les llistes electorals, però sí que va donar ple suport a la candidatura liderada per Toni Martí. Anteriorment, Serra havia estat ministre de Comerç i Turisme en el darrer Govern d'Òscar Ribas.

El futur nomenament de Serra com ambaixador prop de la Santa Seu, s'afegeix a la llista dels altres noms de futurs ambaixadors: Maria Ubach a França i Portugal; Jaume Gaytán a Espanya; Josep Dallerès al Consell d'Europa i la continuïtat de Narcís Casal a Nova York.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT