PUBLICITAT

Dotze locals de la Massana col·laboren en l'oferta d'estiu

  • Ofereixen un catàleg d'excursions guiades, una per a cada dia
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Un moment de la presentació de les rutes guiades de la Massana, ahir. Foto: ANA / N,, M.

Un total de 12 establiments de la Massana han col·laborat conjuntament amb el Comú per poder oferir un catàleg d'excursions guiades per a l'estiu. Per primera vegada, el sector públic i el privat financen el projecte de manera totalment equitativa, amb un 50% de la inversió per cada part, i així han aconseguit presentar un conjunt d'activitats destinades al públic més habitual, que són les famílies. El grau de dificultat de les passejades és fàcil o mitjà, i el preu popular que s'ha fixat és de cinc euros per persona. El conseller de Turisme de la Massana, David Baró, va celebrar ahir la bona col·laboració amb el sector privat i va recordar que nou de cada deu consultes a l'Oficina de Turisme són sobre les excursions.

Després que l'any passat set establiments privats de la Massana s'unissin per oferir un programa conjunt d'excursions, aquest any la unió s'ha ampliat al sector públic i a una dotzena d'establiments. Així s'ha aconseguit crear un conjunt d'ofertes més ampli i adaptat a la demanda dels visitants.

JULIOL I AGOST / Un total de set excursions seran les que s'oferiran als visitants de la Massana durant els mesos de juliol i agost, una per a cada dia de la setmana. Els dilluns s'ofereix l'excursió al Parc Natural de Sorteny, els dimarts al Pla de l'Estany, els dimecres al Coll de Turer, els dijous al Pic dels Llacs, els divendres a les Bordes de Percanela, els dissabtes la Ruta del Ferro i els diumenges el Riu Pollós.

Des de l'Hotel Abba Xalet Suites, Miquel Martínez va celebrar que s'hagi pogut fer aquesta col·laboració que permet oferir uns preus molt populars, i que a més s'adapta a la demanda de la majoria de clients dels hotels. El major nombre de visitants són famílies, i el tipus d'excursions que demanen són lleugeres, per això s'ofereixen set variants amb dificultat entre fàcil i mitjana, informa l'ANA. Segons Martínez, el que es vol aconseguir és «que el client que ve a passar uns quants dies marxi amb la sensació que ha aprofitat tot el temps» i que així vulgui tornar.

El conseller de Turisme de la Massana, David Baró, va indicar que nou de cada deu demandes a l'Oficina de Turisme són sobre les excursions i que per aquest motiu s'havia de treballar en fer una bona oferta. Així, el catàleg on es presenten aquestes rutes i s'anuncien també les excursions a cavall pel Comapedrosa, es repartirà a tots els punts turístics de la parròquia, així com a les habitacions i recepcions dels hotels.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT