PUBLICITAT

Peñarroya continua

  • El club té previst ratificar-lo com a tècnic del River aquesta tarda i potser s'anuncia la renovació fins el 2013
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Joan Peñarroya (a la dreta) parlant en la roda de premsa de la seva presentació com a tècnic del River acompanyat per Aixàs i Solana, l'estiu passat Foto: TONY LARA

Joan Peñarroya continuarà a la banqueta del River Andorra i de fet, segons fonts consultades per aquest rotatiu, el club té previst ratificar-lo en el càrrec aquesta mateixa tarda.

EL PERIÒDIC D'ANDORRA es va posar ahir en contacte amb el tècnic, el qual amb un to amable va mostrar-se sorprès amb tants rius de tinta que estan corrent en els mitjans de comunicació del país sobre serà o no l'entrenador en la pròxima temporada. Tenir contracte en vigor no significa que no es puguin generar dubtes sobre, però ell també va deixar clar que en cap moment ha dit que el seu futur està enlaire: «D'això no vull parlar més, ja en tinc prou. Jo tinc contracte fins el 2012 i és cert que tinc la opció de marxar si vull, però no haig de modificar res». I va afegir que a més la sintonia amb la cúpula de l'entitat que presideix Gorka Aixàs és bona: «Tinc els mateixos objectius que té el River, remem en la mateixa direcció. No tinc ofertes ni les espero tot i que encara no he parlat amb el meu representant, però penso el mateix que ahir i pensaré el mateix la setmana que ve: no hi han motius perquè res canvïi», va argumentar amb seguretat.

Per les seves paraules es podria dir, per tant, que li queda un any de contracte i que la roda de premsa d'avui –encara per confirmar de manera oficial– careix de sentit per a ell: «Segurament demà [avui per al lector] pujaré a Andorra però per a mi no ha canviat res. Sé que els periodistes esteu pendents d'això però seria un acte per dir que tot continua igual. No té gaire sentit», va indicar.

PODRIA SIGNAR FINS EL 2013 / El cert, però, és que segons les fonts consultades hi ha la opció de que la roda de premsa serveixi no només per ratificar el tècnic i tancar d'una vegada per totes l'aixeta dels dubtes, sinó també per anunciar l'ampliació del seu contracte per una temporada més. Peñarroya sap que el club vol ampliar-lo fins el 2013 perquè així li va fer saber Francesc Solana durant la reunió mantinguda el passat dimarts via skype. Ahir encara no hi havia un acord per la signatura, però aquest pot arribar al llarg del dia d'avui i el director general va destacar que la conversa va ser fructífera, a més de confirmar que demà continuaran dialogant: «Ha anat molt bé. Demà pujarà i esperem que s'aclareixi tot», va assenyalar sense voler aportar més detalls.

Cal recordar que el tècnic del River marxarà diumenge amb la selecció espanyola sub-20 en la qual ell és el segon entrenador i per tant tot s'aclarirà abans de que marxi cap a Bilbao, on es disputa l'Europeu d'aquesta categoria. La roda de premsa podria demorar-se un dia i fer-se demà, però en cap cas més tard i també el tema de l'ampliació del contracte, tiri endavant o no.

Una vegada confirmada la continuïtat de Peñarroya Solana ja podrà posar-se mans a l'obra per confeccionar la plantilla de cara a la pròxima campanya, tot i que ara falta saber si serà per jugar a LEB Or o a Plata. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT