PUBLICITAT

El Big Bàsquet portarà el millor entrenador de l'any d'Alemanya

I. M.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un partit femení del Big Bàsquet del 2009 a la carpa del Parc Central Foto: ONA MORANTE

La Festa del Bàsquet patrocinada per McDonald's en la qual des de fa tres edicions ha absorbit el Big Bàsquet tindrà aquest any un clínic que correrà a càrrec del recent nomenat millor entrenador a Alemanya, Andreas Wagner. Aquest clínic serà gratuït i es durà a terme en dues sessions: dissabte a les sis de la tarda al pavelló dels Serradells i diumenge a les vuit del vespre al Joan Alay.

La Festa tindrà més activitats al llarg d'aquest pròxim cap de setmana. Dissabte a les onze del matí hi haurà una gimcana amb el bàsquet com a temàtica, destinada a nens d'entre 4 i 10 anys. A les tres de la tarda hi haurà el Big Bàsquet 3x3 per als majors d'onze anys i per acabar la jornada, després del clínic, hi haurà un concurs arbitral basat en un test on-line sobre les regles del joc.

El director tècnic de la FAB, Jaume Tomàs va destacar: «És un acte en el qual volem la representació de tot el món de bàsquet: jugadors, entrenadors i àrbitres. Per als nens regalarem unes 400 pilotes perquè l'any passat va repartir 1.200 i això ha provocat un increment d'un 300% de llicències dels més petits».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT