PUBLICITAT

El campió recupera Chancha per jugar la Champions League

  • El Pidasa manté el bloc del curs passat, amb la baixa de Danilo i tres incorporacions
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els jugadors del Pidasa celebren el títol de campió de Lliga, l'abril passat. Foto: EL PERIÒDIC

El vigent campió de Primera, l'equip que representarà la Lliga Nacional en la Champions League, manté el bloc del curs passat. Fins i tot ha recuperat a Chancha, que s'havia desvinculat perquè marxava d'Andorra per motius personals, però que tornarà només per disputar la competició europea en la qual ell també ha ajudat en gran mesura.

L'entrenador, Luís Blanco, és una de les poques cares noves del Pidasa Santa Coloma 2011-2012, tot i que va signar a finals de l'abril i va debutar en la banqueta colomenca en la tornada de les semifinals la Copa Constitució. «Per què hauríem de desfer la continuïtat d'un equip que ha estat campió?» Va respondre, preguntat sobre la política de fitxatges.

De fet només hi han dues incorporacions: el jove migcampista Cristopher Pousa –fitxat del juvenil de l'Andorra que ja havia debutat amb el primer equip–, el veterà Burgos, que serà també l'entrenador de porters i el mitjapunta Albert Mercadé, procedent del Cervera. Danilo és l'unica baixa en la plantilla i Vercher, tot i que es manté en la disciplina de l'equip colomenc, està de baixa indefinida per problemes a l'esquena. «L'únic que veig és que hi han molt veterans. Estem buscant un davanter jove amb projecció perquè hem de pensar en el futur, però no per jugar la Champions», va assegurar Blanco.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT