PUBLICITAT

La Guàrdia Civil decomissa 1.379 paquets de tabac

EL PERIÒDIC
VALLS DE VALIRA

La Guàrdia Civil ha decomissat 1.379 paquets de tabac de contraban en dues operacions efectuades aquest diumenge i dilluns, una a la duana de la Farga de Moles i l'altra al terme municipal de Ponts. El primer decomís es va produir diumenge a les 10.45 hores, durant l'escorcoll a un vehicle de la marca Peugeot. Al maleter del vehicle, conduït per un home que respon a les inicials T.R.M.J., de 46 anys i veí de França, els agents hi van trobar 870 paquets de tabac de diverses marques, valorats en 2.886 euros.

El segon decomís es va produir a les 0.30 hores d'aquest dilluns, a la C-14, dins del terme municipal de Ponts. La inspecció a un vehicle Skoda, conduït per V.J.B.P., de 36 anys i resident a València, va permetre trobar 509 paquets de tabac de diverses marques, valorats en aquest cas en 1.753 euros.

Els agents de la Guàrdia Civil van aixecar les corresponents actes de decomís de contraban i la mercaderia decomissada va quedar a disposició de l'administrador de la duana de la Farga de Moles.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT