PUBLICITAT

Saboya agraeix la sensibilitat d'Hongria vers els microestats

  • El ministre d'Afers Exteriors es reuneix amb l'ambaixadora Edit Bucsi-Szabó
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Bucsi-Szabó es reuneix amb Martí, ahir a la tarda Foto: TONY LARA

El cap de Govern, Toni Martí, va rebre ahir a la tarda l'ambaixadora d'Hongria al Principat, Edit Bucsi-Szabó. L'ambaixadora va mantenir una reunió amb el cap de l'Executiu al seu despatx de la tercera planta de l'Edifici Adminsitratiu, on posteriorment va tenir lloc una segona trobada, en aquest cas amb el ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya.

En la trobada amb Saboya, el ministre d'Afers Exteriors va agrair a Hongria el compromís per explorar un nou marc de treball en les relacions entre la Unió Europea (UE) i els microestats, segons va informar el Govern a través d'un comunicat. Segons les fonts de Govern, la trobada va servir per refermar les «excel·lents relacions» entre Andorra i la república hongaresa. Igualment, el ministre va agrair la sensibilitat mostrada per Hongria durant la presidència de la UE a l'hora de recollir, en el seu informe final, el posicionament d'Andorra en el seu procés d'acostament a Europa. De la seva banda, Bucsi ha afirmat que la UE continuarà negociant un nou marc de treball institucional per les relacions amb els microestats.

CINCA ES REUNEIX AMB BERÇOT / En el marc de les reunions protocol·làries que estan fent els diplomàtics establerts a Andorra amb el nou Govern, l'ambaixador de França, Jean Pierre Berçot, es va trobar ahir al migdia amb el ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT